top of page
oldtimer ijskar.jpg

Een foodtruck met desserts huren

Ben je op zoek naar een origineel dessert voor je feest? Een lekker alternatief voor het dessertbuffet of in combinatie hiermee?

wafel-chocolade

Denk zeker aan onze vintage foodtruck met ambachtelijk ijs, Brusselse wafels en wafelfrietjes voor een onvergetelijke ervaring. Onze oldtimer is een echte blikvanger bij jou thuis of op eender welke andere locatie. Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden.


Ice Ice Baby is afkomstig uit Opwijk in Vlaams-Brabant, vlakbij de provincies Oost-Vlaanderen en Antwerpen. We komen met plezier op elke locatie in Vlaanderen en Brussel.

We hebben voor elk wat wils. Alle gasten kunnen steeds onbeperkt smullen van ons ambachtelijk ijs of de verschillende soorten wafels met slagroom. Ook een combinatie met of vers fruit of een echt dessertenbuffet is mogelijk. Wij maken zelf ons ijs, wafeldeeg en alle sausen op ambachtelijke wijze.


We houden bovendien niet van geheimzinnigheid: ontdek in 1 klik of we nog beschikbaar zijn op jouw datum en de verschillende mogelijkheden. Onze formules starten al vanaf € 3,50 per persoon.

ijswagen braderie terras.jpg
Ice Cream Flavours

"You can't buy happiness, but you can buy ice cream and that is pretty much the same thing." — Unknown

Wat onze klanten zeggen

bottom of page