top of page
oldtimer ijskar.jpg

Een ijskar huren voor je communie

Ben je op zoek naar een origineel dessert voor je communiefeest? Een fris alternatief voor het dessertbuffet of in combinatie hiermee?

foodiesfeed.com_vanilla-ice-cream-outsid

Denk zeker eens aan onze vintage ijskar voor een onvergetelijke ervaring op je communiefeest. Onze wagen is een echte blikvanger en valt in de smaak bij jong en oud.


Is een volledig feestmenu voor een communie altijd een must? Natuurlijk niet. Waarom niet enkel onze ijswagen reserveren of combineren met bv. belegde broodjes?

Nog enkele extra tips: laat de communicant zelf mee beslissen over de smaken die geserveerd worden. Of laat hem of haar mee de ijsjes scheppen...

We hebben voor elk wat wils. Er zijn verschillende duidelijke formules met ambachtelijk ijs beschikbaar: met slagroom, chocoladesaus, en meer... Wij maken zelf onze ijs en alle sausen op ambachtelijke wijze, op basis van vers fruit en ingrediënten van hoge kwaliteit. 


We houden bovendien niet van geheimzinnigheid: ontdek in 1 klik of we nog beschikbaar zijn op jouw datum en de verschillende mogelijkheden. Onze formules starten al vanaf € 3,50 per persoon.

communicant.JPG
Ice Cream Flavours

"You can't buy happiness, but you can buy ice cream and that is pretty much the same thing." — Unknown

Ambachtelijk gemaakt

Kwaliteit en smaak staan steeds voorop. Ons ijs en onze sauzen zijn volledig zelfgemaakt en zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Ook het beslag voor onze Brusselse wafels maken we volgens authentiek recept.

Authentieke foodtruck

We werken steeds vanuit onze gerestaureerde Renault Estafette uit 1972, die direct een originele uitstraling geeft aan elk feest of event. Het ijs wordt geschept uit een aantrekkelijke open ijsvitrine.

Transparante prijzen

Duidelijke prijzen zijn belangrijk voor ons. We hanteren een vaste kost en overzichtelijke formules met scherpe prijzen per persoon. Zo heb je een duidelijk zicht op de kostprijs en zijn er geen verrassingen achteraf.

bottom of page