top of page
oldtimer ijskar.jpg

Een ijskar huren voor jullie opendeurdag

Ben je op zoek naar een oldtimer ijskar voor je opendeurdag? Voor jullie bedrijf, school of vereniging?

volle ijstoog.jpg

Denk zeker aan onze vintage ijskar aan huis voor een onvergetelijke ervaring. Onze oldtimer is een echte blikvanger bij jou thuis of op eender welke andere locatie. Er zijn heel wat mogelijkheden.


Het is mogelijk om een groot aantal gasten op korte tijd te bedienen. Of ben je net op zoek naar een wagen die langere tijd ter plaatse blijft? Dit kan ook.

We hebben voor elk wat wils. Er zijn verschillende duidelijke formules met ambachtelijk ijs beschikbaar: met slagroom, chocoladesaus, en meer... Wij maken zelf ons ijs en alle sausen op ambachtelijke wijze, op basis van vers fruit en ingrediënten van hoge kwaliteit. 


We hebben formules die specifiek gericht zijn op bedrijven, scholen en verenigingen. Deze starten al vanaf € 2,50 incl. btw (€ 2,23 excl. btw) per persoon.

ijswagen braderie terras.jpg

Ambachtelijk gemaakt

Kwaliteit en smaak staan steeds voorop. Ons ijs en onze sauzen zijn volledig zelfgemaakt en zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Ook het beslag voor onze Brusselse wafels maken we volgens authentiek recept.

Authentieke foodtruck

We werken steeds vanuit onze gerestaureerde Renault Estafette uit 1972, die direct een originele uitstraling geeft aan elk feest of event. Het ijs wordt geschept uit een aantrekkelijke open ijsvitrine.

Transparante prijzen

Duidelijke prijzen zijn belangrijk voor ons. We hanteren een vaste kost en overzichtelijke formules met scherpe prijzen per persoon. Zo heb je een duidelijk zicht op de kostprijs en zijn er geen verrassingen achteraf.

bottom of page