top of page
oldtimer ijskar.jpg

Een ijskar huren op je trouwfeest

Ben je op zoek naar een origineel dessert voor je trouwfeest? Een alternatief voor de klassieke bruidstaart of eerder op zoek naar een lekkere aanvulling?

foodiesfeed.com_vanilla-ice-cream-outsid

Of van denk je van een ijsje als verrassing voor je gasten na de ceremonie, aan de kerk of het gemeentehuis?


Denk dan zeker aan onze ijskar voor een onvergetelijke ervaring. Onze oldtimer Renault Estafette is een echte blikvanger en past bij heel wat verschillende stijlen: romantisch, vintage, bohemian...

Er zijn verschillende overzichtelijke formules beschikbaar. Wij maken zelf onze ijs en alle sausen op ambachtelijke wijze, op basis van vers fruit en ingrediënten van hoge kwaliteit. Nog meer keuze voor je gasten? We kunnen dit ook uitbreiden met een echt dessertbuffet.


We houden bovendien niet van geheimzinnigheid: ontdek in 1 klik of we nog beschikbaar zijn op jouw datum en de verschillende mogelijkheden. Onze formules starten al vanaf € 3,50 per persoon.

trouwfeest buiten.jpg
Ice Cream Flavours

"You can't buy happiness, but you can buy ice cream and that is pretty much the same thing." — Unknown

Ambachtelijk gemaakt

Kwaliteit en smaak staan steeds voorop. Ons ijs en onze sauzen zijn volledig zelfgemaakt en zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Ook het beslag voor onze Brusselse wafels maken we volgens authentiek recept.

Authentieke foodtruck

We werken steeds vanuit onze gerestaureerde Renault Estafette uit 1972, die direct een originele uitstraling geeft aan elk feest of event. Het ijs wordt geschept uit een aantrekkelijke open ijsvitrine.

Transparante prijzen

Duidelijke prijzen zijn belangrijk voor ons. We hanteren een vaste kost en overzichtelijke formules met scherpe prijzen per persoon. Zo heb je een duidelijk zicht op de kostprijs en zijn er geen verrassingen achteraf.

bottom of page