top of page
oldtimer ijskar.jpg

Een ijskar langs laten komen

Ben je op zoek naar een origineel dessert voor je feest deze lente of zomer? Een fris alternatief voor het dessertbuffet of in combinatie hiermee?

foodiesfeed.com_vanilla-ice-cream-outsid

Denk zeker aan onze vintage ijskar aan huis voor een onvergetelijke ervaring. Onze oldtimer is een echte blikvanger bij jou thuis of op eender welke andere locatie. Er zijn heel wat mogelijkheden.


Ice Ice Baby is afkomstig uit Opwijk in Vlaams-Brabant, vlakbij de provincies Oost-Vlaanderen en Antwerpen. We komen met plezier op elke locatie in Vlaanderen en Brussel.

We hebben voor elk wat wils. Er zijn verschillende duidelijke formules met ambachtelijk ijs beschikbaar: met slagroom, chocoladesaus, en meer... Wij maken zelf onze ijs en alle sausen op ambachtelijke wijze, op basis van vers fruit en ingrediënten van hoge kwaliteit. 


We houden bovendien niet van geheimzinnigheid: ontdek in 1 klik of we nog beschikbaar zijn op jouw datum en de verschillende mogelijkheden. Onze formules starten al vanaf € 3,50 per persoon.

pexels-kaboompics-com-6460.jpg
Ice Cream Flavours

"You can't buy happiness, but you can buy ice cream and that is pretty much the same thing." — Unknown

Ambachtelijk gemaakt

Kwaliteit en smaak staan steeds voorop. Ons ijs en onze sauzen zijn volledig zelfgemaakt en zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Ook het beslag voor onze Brusselse wafels maken we volgens authentiek recept.

Authentieke foodtruck

We werken steeds vanuit onze gerestaureerde Renault Estafette uit 1972, die direct een originele uitstraling geeft aan elk feest of event. Het ijs wordt geschept uit een aantrekkelijke open ijsvitrine.

Transparante prijzen

Duidelijke prijzen zijn belangrijk voor ons. We hanteren een vaste kost en overzichtelijke formules met scherpe prijzen per persoon. Zo heb je een duidelijk zicht op de kostprijs en zijn er geen verrassingen achteraf.

bottom of page