Een mobiele bar op jullie bruiloft

Ben je op zoek naar een mobiele bar voor een receptie op jullie bruiloft? Bij jou thuis of op eender welke locatie? En dit vanuit een authentieke oldtimer Renault Estafette, perfect gerestaureerd. Met bediening aan de wagen of statafels.

 
44418198_1861094164005996_28106719705369
 

Het organiseren van een feest of event in tijden van Corona zorgt voor twijfels en onzekerheden. Daarom hebben we enkele garanties opgesteld, voor wanneer een activiteit toch niet helemaal kan doorgaan zoals gepland.

 
glazen-prosecco

Of van denk je van een glas bubbels als verrassing voor je gasten na de ceremonie, aan de kerk of het gemeentehuis?


Denk dan zeker aan onze wagen voor een onvergetelijke ervaring. Onze oldtimer is een echte blikvanger en past bij heel wat verschillende stijlen: romantisch, vintage, bohemian...

Als huisbubbels serveren we een heerlijke Italiaanse prosecco en biologische fruitsappen als alcoholvrij alternatief. Voor andere dranken maken we jullie graag een offerte op maat. Ook uitbreiding met verschillende soorten hapjes is mogelijk.


We houden bovendien niet van geheimzinnigheid: ontdek in 1 klik of we nog beschikbaar zijn op jouw datum en de prijs voor een basispakket.

partylife-statafels-antwerpen-huren_edit
 
 
Champagne

"What's better than a glass of prosecco? A bottle." — Unknown

 

Ambachtelijk gemaakt

Kwaliteit en smaak staan steeds voorop. Ons ijs en onze sauzen zijn volledig zelfgemaakt en zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Ook het beslag voor onze Brusselse wafels maken we volgens authentiek recept.

Authentieke foodtruck

We werken steeds vanuit onze gerestaureerde Renault Estafette uit 1977, die direct een originele uitstraling geeft aan elk feest of event. Het ijs wordt geschept uit een aantrekkelijke open ijsvitrine.

Transparante prijzen

Duidelijke prijzen zijn belangrijk voor ons. We hanteren een vaste kost en overzichtelijke formules met scherpe prijzen per persoon. Zo heb je een duidelijk zicht op de kostprijs en zijn er geen verrassingen achteraf.