top of page
oldtimer ijskar.jpg

Een mobiele bar op locatie huren

Ben je op zoek naar een mobiele bar voor een feest of event? Bij jou thuis of op eender welke locatie?

glazen-prosecco

Dit kan vanuit onze authentieke oldtimer Renault Estafette, perfect gerestaureerd. Met bediening aan de wagen of aan statafels.


Denk zeker aan onze wagen voor een onvergetelijke ervaring. Onze oldtimer is een echte blikvanger en past bij heel wat verschillende stijlen.

Als huisbubbels serveren we een heerlijke Italiaanse prosecco en biologische fruitsappen als alcoholvrij alternatief. Voor andere dranken maken we jullie graag een offerte op maat. Ook uitbreiding met verschillende soorten hapjes is mogelijk.


We houden bovendien niet van geheimzinnigheid: ontdek in 1 klik of we nog beschikbaar zijn op jouw datum en de prijs voor een basispakket.

ijskar tuin.jpg

Ambachtelijk gemaakt

Kwaliteit en smaak staan steeds voorop. Ons ijs en onze sauzen zijn volledig zelfgemaakt en zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Ook het beslag voor onze Brusselse wafels maken we volgens authentiek recept.

Authentieke foodtruck

We werken steeds vanuit onze gerestaureerde Renault Estafette uit 1972, die direct een originele uitstraling geeft aan elk feest of event. Het ijs wordt geschept uit een aantrekkelijke open ijsvitrine.

Transparante prijzen

Duidelijke prijzen zijn belangrijk voor ons. We hanteren een vaste kost en overzichtelijke formules met scherpe prijzen per persoon. Zo heb je een duidelijk zicht op de kostprijs en zijn er geen verrassingen achteraf.

bottom of page