top of page
oldtimer ijskar.jpg

Professioneel wafelijzer huren

Het juiste materiaal is het halve werk! Wil je zelf Brusselse wafels, Luikse suikerwafels of wafelfrietjes bakken op jouw feest, opendeurdag of evenement: huur dan een professioneel wafelijzer voor een fractie van de aankoopprijs.

De wafelvormen zijn vervaardigd uit gietijzer (bijna 20 kg per apparaat) en behouden veel beter een constante temperatuur dan huishoudelijk apparaten met anti-kleefplaten. Hierdoor bak je snel en krijg je luchtige wafels met een krokante korst en smeuïge binnenkant. Met 1 wafelijzer bak je 40 wafels of porties wafelfrietjes per uur!


Volgende wafelijzers zijn te huur:

  • Matt wafelijzer voor 2 Brusselse wafels, 1800W, 230V

  • Matt wafelijzer voor 2 porties wafelfrietjes, 1800W, 230V


Al onze wafelijzers zijn draaibaar. Professionele wafelijzers die niet kunnen draaien, zijn uitsluitend geschikt voor het opwarmen van reeds bereide wafels of diepvrieswafels.

Je gebruikt je eigen recept naar keuze of wij helpen je hiermee verder. Indien gewenst kunnen we ook kwaliteitsmixen in poedervorm voor elke soort wafels leveren, in alle hoeveelheden en aan scherpe prijzen. We geven graag meer informatie.

Hoe werkt het?

De wafelijzers zijn na afspraak af te halen en terug te brengen in Opwijk en worden geleverd met de nodige accessoires (wafelvork, spatel, reinigingsborstel) inbegrepen. Uiteraard wordt een woordje uitleg bij het correcte gebruik gegeven. Een normaal huishoudelijk stopcontact van 230V en 16A volstaat voor de aansluiting.


Een waarborg van € 200.00 wordt teruggegeven bij het terugbrengen van het toestel in goed werkende en propere staat. Om het helemaal makkelijk te maken, is het ook mogelijk om het reinigen van de toestellen aan ons over te laten tegen een vergoeding.

Per dag (1 wafelijzer): € 45.00

Per dag (2 wafelijzers): € 75.00

Reiniging (per wafelijzer): € 20.00

Heb je toch liever dat wij wafels komen bakken vanuit onze foodtruck? Bekijk de verschillende mogelijkheden.

bottom of page