• Volledig ambachtelijk bereid
  • Originele oldtimer Renault Estafette
  • Transparante prijzen

Prosecco

Altijd een goede gelegenheid voor bubbels

Denk maar aan een verjaardag, jubileum of babyborrel met familie en vrienden. Ook voor de opening of 10-jarig bestaan van je winkel of bedrijf komen we graag langs.

 

Prosecco is een origineel en heerlijk alternatief voor champagne of cava. Daarnaast voorzien we als alcoholvrij alternatief biologisch fruitsap. Ook frisdranken en bieren zijn mogelijk.

 

We brengen alles mee. Van drank en borrelnootjes over echte glazen tot servetten. De wagen is tegelijk ook een originele blikvanger, de drank is perfect gekoeld en je hebt nooit overschot of tekort.

 

 

Hoe werkt het?

In tegenstelling tot bij de desserts hanteren we hier geen onbeperkte consumptie. Ons basispakket is in de meeste gevallen voldoende voor een korte receptie voor 40 à 50 volwassenen. Voor grotere gezelschappen maken we een offerte op maat. Standaard zorgen we voor chips en borrelnootjes. Vraag ernaar als je ook andere hapjes zou wensen.

 

Voor de verplaatsing en maximum 1,5 uur aanwezigheid ter plaatse rekenen we een vaste prijs van € 85,00 in een straal van 20 kilometer rond Opwijk. Voor verdere verplaatsingen, langere activiteiten of bijkomende bediening aan tafel maken we graag een offerte op maat.

 

Doordat we geen elektriciteit nodig hebben, zijn we heel flexibel qua locatie. We komen op het afgesproken uur zowel bij je thuis, in je bedrijf (binnen of buiten) of op eender welke plaats, bv. aan de kerk of gemeentehuis op je trouwdag.

 

 

Basispakket (+/- 40 à 50 personen)

12 flessen prosecco (+/- 70 glazen)

6 flessen niet-alcoholische drank: biologisch fruitsap, plat en bruisend bronwater

Gebruik kwalitatief glaswerk

Chips en borrelnootjes

 

€ 295,00

 

 

Bijkomende flessen prosecco zijn verkrijgbaar aan € 25,00 per fles, bijkomende flessen alcoholvrije drank aan € 3,50 per fles. Voor alle overige dranken maken we graag een offerte op maat. Uiteraard serveren we enkel bijkomende flessen in overleg met de aanvrager.