Ijs bestellen

Ben je momenteel niet op zoek naar ijskar, maar wil je graag ons ambachtelijk ijs thuis eens proeven? Of organiseer je een feestje waarop je onze potjes wil serveren?

 
44418198_1861094164005996_28106719705369
 

Er zijn heel wat mogelijkheden:

  • Uitdelen flyers of samples van producten op de openbare weg

  • Gebruik als mobiele bar tijdens receptie voor klanten of personeel

  • Publiekstrekker voor opendeurdag

  • In reclamecampagnes, video- of (huwelijks)fotografie

  • ...


Het gaat om een volledig gerestaureerde wagen Renault Estafette uit 1977 in uitstekende staat. Er zijn 2 verkoopluiken aanwezig, koeling, gekeurde elektriciteit en stromend water. De wagen is neutraal geschilderd, er is geen vaste belettering aanwezig.

 

Onze smaken

We houden up-to-date

Vanille

Vanille.jpg

€ 2,50 per potje (180ml)

Met eidooiers en echte vanille

Double chocolate

Chocolade.jpg

€ 2,50 per potje (180ml)

Niet alleen chocolade ijs, maar ook chocoladestukjes

Mokka

Coffee.jpg

€ 2,50 per potje (180ml)

Met intense smaak van echte koffie

Aardbei

Aardbei.jpg

€ 2,50 per potje (180ml)

Hoog fruitgehalte

Citrus sorbet

Appelsien.jpg

€ 2,50 per potje (180ml)

Sinaasappel met pompelmoes

Salted Caramel

Caramel.jpg

€ 2,50 per potje (180ml)

Caramel en swirl

 

Hoe werkt het?

De wagen wordt na afspraak ter plaatse gebracht en weer opgehaald. Dit is inbegrepen in de huurprijs binnen een straal van 20 kilometer rond Opwijk. Voor verdere verplaatsingen maken we graag een offerte op maat. De sleutels van de wagen worden enkel achtergelaten voor noodgevallen. Zelf rijden met de wagen is niet toegelaten.


De wagen kan ingezet worden voor de afgesproken activiteiten. Ook eventueel gebruik van de aanwezige koeling, verlengkabels en decoratie zijn inbegrepen.


Echte kookactiviteiten zijn niet toegelaten in de wagen (friteuse, bakplaat, ...). Eventuele reclame die op de wagen wordt aangebracht, moet makkelijk verwijderbaar zijn. In geen geval mag de wagen op de openbare weg achter gelaten worden zonder dat de huurder aanwezig is.

 

Per dag (week): € 250.00 (excl. btw)

Per dag (weekend): € 350.00 (excl. btw)

Vanaf 2 dagen: - 15%

Vanaf 1 week: vraag offerte op maat

 
Three Ice Cream Cones

Vraag een offerte aan

Dit is de paragraaf voor het gedeelte over prijsaanvragen. Moedig websitebezoekers aan om hun informatie achter te laten in ruil voor een prijsofferte.

Selecteer een optie

Bedankt voor de inzending!

 

Titel embed gedeelte

Subtitel embed gedeelte

Dit is de alinea voor het onderdeel 'embedden'. Het is een geweldige plek om een beschrijving toe te voegen van uw geschreven, geïllustreerde of visuele inhoud, evenals elk ander type content dat u in de website heeft ge-embed. Aarzel niet om in dit gedeelte waardevolle informatie voor uw gebruikers toe te voegen en moedig ze aan om actie te ondernemen.

 

Wil je toch liever dan wij met onze oldtimer ijskar langskomen en ijsjes scheppen voor jouw gasten? Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.