oldtimer ijskar.jpg
 

Een wafelkraam huren voor jouw feest

Altijd vers ter plaatse gebakken

Het deeg voor onze Brusselse wafels werd vers voor jouw feest of event bereid naar authentiek recept met echte gist. Een echte liefhebber van Brusselse wafels proeft het verschil. Daarnaast bakken we ook wafelfrietjes: een handig formaat voor jong en minder jong.

 
yummy-chocolate-waffles-from-open-air-fo

Alle wafels worden ter plaatse gebakken. We bakken deze nooit op voorhand en werken niet met diepvrieswafels.


Kwaliteit stopt niet bij de wafels alleen. We werken ook uitsluitend met verse slagroom en maken warme chocoladesaus van Belgische pure  chocolade van Callebaut.

 

Hoe werkt het?

Om de keuze te vergemakkelijken hanteren we enkele overzichtelijke formules met een vaste prijs per persoon. Er is geen maximum aantal wafels per persoon. Ook gasten met grotere honger komen dus zeker aan hun trekken. De gekozen formule is van toepassing voor het hele gezelschap en gaat uit van minimum 50 personen.


Voor de verplaatsing en maximum 1,5 uur aanwezigheid ter plaatse rekenen we een vaste prijs van € 85,00 in een straal van 20 kilometer rond Opwijk. Voor verdere verplaatsingen, langere activiteiten of bijkomende bediening aan tafel maken we graag een offerte op maat.

 

Slechts € 4,50 per persoon

Formule 1

✓ Brusselse wafels en wafelfrietjes
✓ Bloemsuiker
✓ Verse slagroom

Slechts € 5,50 per persoon

Formule 2

✓ Brusselse wafels en wafelfrietjes
✓ Bloemsuiker
✓ Verse slagroom
✓ Vanille-ijs
✓ Warme chocoladesaus

Slechts € 7,50 per persoon

Formule 3

✓ Brusselse wafels en wafelfrietjes
✓ Bloemsuiker
✓ Verse slagroom
✓ Vanille-ijs
✓ Warme chocoladesaus
✓ Vers fruit
✓ Kwalitatief en biologisch afbreekbaar servies en bestek

 

Kinderen

Voor jonge feestvierders onder 12 jaar rekenen we € 2,50 per persoon in eender welke formule. Kinderen onder 6 jaar eten gratis mee!

 
foodiesfeed.com_black-paper-cup-lids-for
 

Koffie en thee

+ € 2,50 per persoon

Als aanvulling kunnen wij ook voor koffie en thee zorgen. We werken hiervoor samen met een lokale koffiebranderij. Geniet van een heerlijke koffie, espresso, cappuccino of latte

 

Dessertbuffet

+ € 2,00 per portie

Wil je graag nog meer keuze? Dan voorzien we ook nog een dessertbuffet met individuele porties. Er zijn heel wat mogelijkheden: tiramisu, chocolademousse, crème brûlée, rijstpap... Waar heb jij zin in?

 

Graag meer informatie?

Laat ons alvast weten wanneer je feest plaatsvindt.

We bezorgen je zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op maat. De gevraagde datum wordt intussen 2 weken voor je gereserveerd.