EEN MOBIELE BAR HUREN VOOR JOUW FEEST

Altijd een goede gelegenheid voor bubbels

Denk maar aan een verjaardag, jubileum of babyborrel met familie en vrienden. Ook voor de opening of 10-jarig bestaan van je winkel of bedrijf komen we graag langs.

 
44418198_1861094164005996_28106719705369
 

Prosecco is een origineel en heerlijk alternatief voor champagne of cava. Daarnaast voorzien we als alcoholvrij alternatief biologisch fruitsap. Ook frisdranken en bieren zijn mogelijk.


We brengen alles mee. Van drank en borrelnootjes over echte glazen tot servetten. De wagen is tegelijk ook een originele blikvanger, de drank is perfect gekoeld en je hebt nooit overschot of tekort.

 

Het organiseren van een feest of event in tijden van Corona zorgt voor twijfels en onzekerheden. Daarom hebben we enkele garanties opgesteld, voor wanneer een activiteit toch niet helemaal kan doorgaan zoals gepland.

 

HOE WERKT HET?

In tegenstelling tot bij de desserts hanteren we hier geen onbeperkte consumptie. Ons basispakket is in de meeste gevallen voldoende voor een korte receptie voor 40 à 50 volwassenen. Voor grotere gezelschappen maken we een offerte op maat. Standaard zorgen we voor chips en borrelnootjes. Vraag ernaar als je ook andere hapjes zou wensen.


Voor de verplaatsing en maximum 1,5 uur aanwezigheid ter plaatse rekenen we een vaste prijs van € 85,00 in een straal van 20 kilometer rond Opwijk. Voor verdere verplaatsingen, langere activiteiten of bijkomende bediening aan tafel maken we graag een offerte op maat.

 

€ 295,00

BASISPAKKET (+/- 40 À 50 PERSONEN)

✓ 12 flessen prosecco (+/- 70 glazen)
✓ 6 flessen niet-alcoholische drank: biologisch fruitsap, plat en bruisend bronwater
✓ Gebruik kwalitatief glaswerk
✓ Chips en borrelnootjes

 
Champagne

"What's better than a glass of prosecco? A bottle." — Unknown

 

EXTRA

Bijkomende flessen prosecco zijn verkrijgbaar aan € 25,00 per fles, bijkomende flessen alcoholvrije drank aan € 3,50 per fles. Voor alle overige dranken maken we graag een offerte op maat. Uiteraard serveren we enkel bijkomende flessen in overleg met de aanvrager.

 

CHECK JOUW DATUM

Deze kalender houden we zo goed mogelijk up-to-date.

Wanneer een dag nog gedeeltelijk beschikbaar is, vermeldt dan zeker het start- en einduur van je activiteit.

 

VRAAG EEN OFFERTE

Vul het formulier zo volledig mogelijk in.

We bezorgen je zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op maat. De gevraagde datum wordt intussen 2 weken voor je gereserveerd.

 

0485 - 83 51 15

Stationsstraat 42, 1745 Opwijk

  • Google Places
  • Facebook

©2021 door Ice Ice Baby