oldtimer ijskar.jpg
 

Een ijskar huren voor jouw feest

Smaak en kwaliteit komen altijd eerst

Voor lekker ijs heb je uitstekende ingrediënten nodig. Simpel. Wij gebruiken dan ook natuurlijke producten zoals echte vanille, veel vers fruit en 100% pure notenpasta's.

 
potje%2520ijs_edited_edited.jpg

Het ijs wordt in kleine hoeveelheden en speciaal voor jouw feest of event gemaakt. We bieden dan ook geen standaard assortiment van smaken aan, maar kunnen dit aanpassen naar de gelegenheid en jullie voorkeuren. Laat ons zeker je eigen ideeën weten. We kunnen tot 6 smaken presenteren vanuit onze foodtruck. Ook vegan ijs of vermijden van bepaalde intoleranties en allergiën is perfect mogelijk.


Kwaliteit stopt niet bij het ijs alleen. We werken ook uitsluitend met verse slagroom en maken warme chocoladesaus van Belgische pure  chocolade van Callebaut.

 

Hoe werkt het?

Om de keuze te vergemakkelijken hanteren we enkele overzichtelijke formules met een vaste prijs per persoon. Er is geen maximum aantal bollen per persoon. Laat je dus zeker verleiden om nog een extra smaak te proeven. De gekozen formule is van toepassing voor het hele gezelschap en gaat uit van minimum 50 personen.


Voor de verplaatsing en maximum 1,5 uur aanwezigheid ter plaatse rekenen we een vaste prijs van € 85,00 in een straal van 20 kilometer rond Opwijk. Voor verdere verplaatsingen, langere activiteiten of bijkomende bediening aan tafel maken we graag een offerte op maat.

 

Slechts € 3,50 per persoon

Formule 1

✓ Ruim assortiment aan ijssmaken
✓ Hoorntjes, bekers en servetten
✓ Discodip en brésiliennenootjes

Slechts € 4,50 per persoon

Formule 2

✓ Ruim assortiment aan ijssmaken
✓ Hoorntjes, bekers en servetten
✓ Discodip en brésiliennenootjes
✓ Verse slagroom
✓ Warme chocoladesaus

Slechts € 6,50 per persoon

Formule 3

✓ Ruim assortiment aan ijssmaken
✓ Hoorntjes, bekers en servetten
✓ Discodip en brésiliennenootjes
✓ Verse slagroom
✓ Warme chocoladesaus
✓ Verschillende coupes
✓ Kwalitatief en biologisch afbreekbaar servies en bestek

 
ijsvitrine ijskar.JPG
 

Kinderen

Voor jonge feestvierders onder 12 jaar rekenen we € 2,50 per persoon in eender welke formule. Kinderen onder 6 jaar eten gratis mee!

 
foodiesfeed.com_black-paper-cup-lids-for
 

Koffie en thee

+ € 2,50 per persoon

Als aanvulling kunnen wij ook voor koffie en thee zorgen. We werken hiervoor samen met een lokale koffiebranderij. Geniet van een heerlijke koffie, espresso, cappuccino of latte

 

Dessertbuffet

+ € 2,00 per portie

Wil je graag nog meer keuze? Dan voorzien we ook nog een dessertbuffet met individuele porties. Er zijn heel wat mogelijkheden: tiramisu, chocolademousse, crème brûlée, rijstpap... Waar heb jij zin in?

 

Graag meer informatie?

Laat ons alvast weten wanneer je feest plaatsvindt.

We bezorgen je zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op maat. De gevraagde datum wordt intussen 2 weken voor je gereserveerd.