top of page
oldtimer ijskar.jpg

Een lege foodtruck huren

Ben je op zoek naar een originele oldtimer bestelwagen voor promotionele activiteiten, sampling, verkoop of nog veel meer? Voor een dag of langer? Onze foodtruck is ook volledig leeg te huur!

Er zijn heel wat mogelijkheden:

  • Uitdelen flyers of samples van producten op de openbare weg

  • Gebruik als mobiele bar tijdens receptie voor klanten of personeel

  • Publiekstrekker voor opendeurdag

  • In reclamecampagnes, video- of (huwelijks)fotografie

  • ...


Onze foodtruck is een volledig gerestaureerde Renault Estafette uit 1972 in uitstekende staat. Er zijn 2 verkoopluiken aanwezig, koeling, gekeurde elektriciteit en stromend water. De wagen is neutraal geschilderd, er is geen vaste belettering aanwezig.

Hoe werkt het?

De wagen wordt na afspraak ter plaatse gebracht en weer opgehaald. Dit is inbegrepen in de huurprijs binnen een straal van 20 kilometer rond Opwijk. Voor verdere verplaatsingen maken we graag een offerte op maat. De sleutels van de wagen worden enkel achtergelaten voor noodgevallen. Zelf rijden met de wagen is niet toegelaten.


De wagen kan ingezet worden voor de afgesproken activiteiten. Ook eventueel gebruik van de aanwezige koeling, verlengkabels en decoratie zijn inbegrepen.


Echte kookactiviteiten zijn niet toegelaten in de wagen (friteuse, bakplaat, ...). Eventuele reclame die op de wagen wordt aangebracht, moet makkelijk verwijderbaar zijn. In geen geval mag de wagen op de openbare weg achter gelaten worden zonder dat de huurder aanwezig is.

Per dag (week): € 250.00

Per dag (weekend): € 350.00

Vanaf 2 dagen: - 15%

Vanaf 1 week: vraag offerte op maat

Toch geen lege wagen huren? Heb je graag dat wij langskomen met onze foodtruck en ons zelfbereid ijs, verse wafels of een volledige receptie verzorgen? Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

bottom of page