top of page
oldtimer ijskar.jpg

Een wafelkraam huren in Opwijk

Ben je op zoek naar een origineel dessert voor je feest? Een lekker alternatief voor het dessertbuffet of in combinatie hiermee?

wafel-chocolade

Denk zeker aan ons vintage wafelkraam met Brusselse wafels en wafelfrietjes voor een onvergetelijke ervaring. Onze oldtimer is een echte blikvanger bij jou thuis of op eender welke andere locatie. Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden.


Ice Ice Baby is afkomstig uit Opwijk in Vlaams-Brabant, vlakbij de provincies Oost-Vlaanderen en Antwerpen. We komen met plezier op elke locatie in Vlaanderen en Brussel.

We hebben voor elk wat wils. Alle gasten kunnen steeds onbeperkt smullen van de verschillende soorten wafels met slagroom. Ook een combinatie met ons ambachtelijk ijs of vers fruit is mogelijk. Wij maken zelf ons wafeldeeg en alle sausen op ambachtelijke wijze.


We houden bovendien niet van geheimzinnigheid: ontdek in 1 klik of we nog beschikbaar zijn op jouw datum en de verschillende mogelijkheden. Onze formules starten al vanaf € 4,50 per persoon.

pexels-kaboompics-com-6460.jpg
Image by The Curators Collective

"You should eat a waffle. You can't be sad if you eat a waffle." — Lauren Myracle

Ambachtelijk gemaakt

Kwaliteit en smaak staan steeds voorop. Ons ijs en onze sauzen zijn volledig zelfgemaakt en zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Ook het beslag voor onze Brusselse wafels maken we volgens authentiek recept.

Authentieke foodtruck

We werken steeds vanuit onze gerestaureerde Renault Estafette uit 1972, die direct een originele uitstraling geeft aan elk feest of event. Het ijs wordt geschept uit een aantrekkelijke open ijsvitrine.

Transparante prijzen

Duidelijke prijzen zijn belangrijk voor ons. We hanteren een vaste kost en overzichtelijke formules met scherpe prijzen per persoon. Zo heb je een duidelijk zicht op de kostprijs en zijn er geen verrassingen achteraf.

bottom of page