• Volledig ambachtelijk bereid
  • Originele oldtimer Renault Estafette
  • Transparante prijzen

Een feest plannen in tijden van Corona

Gepubliceerd op 5/01/2021

 

Heel wat mensen zitten met twijfels voor de organisatie van hun familiefeest of event dit jaar. Niet laten doorgaan, nog afwachten, al reserveringen maken, ...

 

Naast de mogelijke ontgoocheling is er ook het financiële risico als er al een voorschot moet betaald worden.

 

Omdat we positief willen blijven denken en twijfelaars toch over de streep trekken, garanderen wij het volgende:

 

  • Momenteel mag nog geen enkele activiteit plaatsvinden. Toch is het toch al mogelijk om te reserveren voor eender welke datum in 2021, met het gewenste aantal personen.
  • Wanneer het feest niet kan plaatsvinden - doordat er nog niet volgende versoepelingen zijn of nieuwe verstrengingen - kan je kiezen om te annuleren en je voorschot volledig terugkrijgen. Verplaatsen mag uiteraard ook, maar is geen verplichting. 
  • Ook wanneer het toegelaten aantal feestvierders lager is dan voorzien, heb je de keuze om te annuleren, uit te stellen of te laten doorgaan met een kleiner gezelschap. Dit geldt ook als er nog ernstige beperkingen zijn, waardoor je verkiest om de activiteit niet te laten doorgaan.

 

Als het aantal personen echt te laag wordt voor ons als foodtruck (bv. alleen in gezinsverband), kunnen wij ook annuleren en het voorschot terugbetalen.

 

Het spreekt voor zich dat we altijd de verplichte hygiëne-maatregelen zullen volgen, die op dat moment van toepassing zijn. Extra reiniging, maskers, markeringen voor afstand, ... Dit zonder hier een extra kost voor aan te rekenen.

 

Op die manier willen we toch graag bijdragen om van 2021 een fantastisch feestjaar te maken!