Corona maatregelen

Heel wat mensen zitten met twijfels voor de organisatie van hun familiefeest of event dit jaar. Niet laten doorgaan, nog afwachten, toch al reserveringen maken, ...

Naast de mogelijke ontgoocheling is er ook het financiële risico als er al een voorschot moet betaald worden.

Op deze pagina geven we een overzicht van de huidige geldende maatregelen en hoe we hier bij Ice Ice Baby mee omgaan.

 

Situatie na overlegcomité 14 april 2021

Op 8 mei, wanneer minstens 7 op 10 65-plussers gevaccineerd zijn, gaat een breed buitenpakket van kracht. Bijkomende voorwaarde hierbij is dat de bezetting op intensieve zorgen moet gedaald zijn.

Het meest in het oog springende hierbij is de opening van de terrassen in de horeca. Daarnaast vermeldt info-coronavirus.be ook: evenementen (incl. recepties en banketten) tot maximaal 50 personen. Dit zou erg positief zijn, want bv. recepties tot 50 personen (met drank of gewoon met een ijsje) waren zelfs in de buitenlucht het grootste gedeelte van vorig jaar verboden.

De exacte voorwaarden hiervoor zijn nog niet gecommuniceerd. Zo is het niet duidelijk of dit enkel geldt indien er een professionele cateraar aanwezig is. Ook zegt men nog niet of dit ook toegelaten is in de eigen tuin of enkel op een openbare plaats.

 

Reservatie bij Ice Ice Baby

Omdat we positief willen blijven denken, houden we ons momenteel aan volgende afspraken om onze foodtruck in te huren voor privé-evenementen. Dit geldt zowel als ijskar, wafelkraam of als mobiele bar.

  • Momenteel is het mogelijk om ons te boeken voor feesten tot 50 personen vanaf 8 mei en grotere gezelschappen vanaf juni.

  • Wanneer het feest niet kan plaatsvinden - doordat de geplande versoepelingen niet kunnen doorgaan of er zelfs nieuwe verstrengingen komen - kan je kiezen om te annuleren en je voorschot volledig terugkrijgen. Verplaatsen mag uiteraard ook, maar is geen verplichting.

  • Ook wanneer het toegelaten aantal feestvierders lager is dan voorzien, heb je de keuze om te annuleren, uit te stellen of te laten doorgaan met een kleiner gezelschap. Dit geldt ook als er nog ernstige beperkingen zijn, waardoor je verkiest om de activiteit niet te laten doorgaan.


Als het aantal personen echt te laag wordt voor ons als foodtruck (bv. alleen in gezinsverband), kunnen wij ook kiezen om zelf te annuleren en het voorschot terugbetalen.


Het spreekt voor zich dat we altijd de verplichte hygiëne-maatregelen zullen volgen, die op dat moment van toepassing zijn. Extra reiniging, maskers, markeringen voor afstand, ... Dit zonder hier een extra kost voor aan te rekenen.


Op die manier willen we graag bijdragen om van 2021 een fantastisch feestjaar te maken!

 
corona-ijsje.png
 

0485 - 83 51 15

​BE0746.770.732

Stationsstraat 42, 1745 Opwijk

  • Google Places
  • Facebook

©2021 door Ice Ice Baby