Situatie na overlegcomité 11 mei 2021

Op 9 juni, wanneer minstens 8 op 10 kwetsbare personen gevaccineerd zijn, gaat de eerste fase van het Zomerplan van start. Bijkomende voorwaarde hierbij is dat de bezetting op intensieve zorgen tot maximum 500 patiënten moet gedaald zijn.

Horeca-activiteiten zijn niet meer alleen op terrassen mogelijk maar ook binnen. Daarnaast vermeldt info-coronavirus.be ook feesten binnen tot maximaal 50 personen.

In de eigen tuin zouden in plaats van maximum 10 personen vanaf dan 50 gasten toegelaten zijn. De exacte voorwaarden hiervoor zijn nog niet gecommuniceerd. Zo is het niet duidelijk of dit enkel geldt indien er een professionele cateraar aanwezig is.

 

Reservatie bij Ice Ice Baby

Omdat we positief willen blijven denken, houden we ons momenteel aan volgende afspraken om onze foodtruck in te huren voor privé-evenementen. Dit geldt zowel als ijskar, wafelkraam of als mobiele bar.

  • Momenteel is het mogelijk om ons te boeken voor feesten tot 50 personen vanaf 8 mei en grotere gezelschappen vanaf 9 juni.

  • Wanneer het feest niet kan plaatsvinden - doordat de geplande versoepelingen niet kunnen doorgaan of er zelfs nieuwe verstrengingen komen - kan je kiezen om te annuleren en je voorschot volledig terugkrijgen. Verplaatsen mag uiteraard ook, maar is geen verplichting.

  • Ook wanneer het toegelaten aantal feestvierders lager is dan voorzien, heb je de keuze om te annuleren, uit te stellen of te laten doorgaan met een kleiner gezelschap. Dit geldt ook als er nog ernstige beperkingen zijn, waardoor je verkiest om de activiteit niet te laten doorgaan.


Als het aantal personen echt te laag wordt voor ons als foodtruck (bv. alleen in gezinsverband), kunnen wij ook kiezen om zelf te annuleren en het voorschot terugbetalen.


Het spreekt voor zich dat we altijd de verplichte hygiëne-maatregelen zullen volgen, die op dat moment van toepassing zijn. Extra reiniging, maskers, markeringen voor afstand, ... Dit zonder hier een extra kost voor aan te rekenen.


Op die manier willen we graag bijdragen om van 2021 een fantastisch feestjaar te maken!

 
corona-ijsje.png